Xylem_PVS

Oftast räcker det med något ur vårt breda och för branschen unika standardsortiment för att lösa de flesta behoven.

Standardprodukterna handlar i huvudsak om transportörer för lättgodshantering som rullbanor, kuggrems- och bandtransportörer. Här finns också växlar, pneumatiska stoppfunktioner, pushrar mm samt pallhantering.

Beträffande system för pallgods består standardsortimentet av pallrullbanor, kedjetransportörer, kedjeväxlar, pallmagasin, vertikaltransportörer för både lätt- och tungt gods, transfervagnar mm.

Under rubrikerna nedan får du en del information om de olika produktområdena. Du är också alltid välkommen att höra av dig till någon av oss, vi har en hel del att berätta och vi är envisa nog att anse att allt är möjligt!

Skicka en förfrågan 

Pallmagasin Palomat GreenLine 230 Volt

Pallmagasin Palomat GreenLine 230 Volt Har den unika förmågan att den drivs med 230 volt och ingen tryckluftkoppling är nödvändig. Den är en utökning av vår StandAlone sortiment för automatisk upp eller nedstapling av lastpallar All pallhantering sker på marknivå. Pallmagasinet detekterar pallar via fotosensorer när de ställs in i pallmagasinet varefter de automatiskt staplar […]

Läs mer

Transportbana – Rullbanor för lätt gods – System 100

Moduluppbyggt och servicevänligt. Anpassat för kartonger, lådor, paket, brickor mm med lastvikter upp till 100 kg/m bana. Få drivenheter ger en låg ljudnivå. System 100 finns med två olika drivtyper, axel- eller remdrivet, men också i ett odrivet utförande

Läs mer

Rullbana och kedjetransportörer för pallgods

PA 1500 är ett kedjedrivet rullbanesystem som är anpassat för pallhantering och andra motsvarande lastbärare med lastvikt upp till 1500 kg/m bana. Ett moduluppbyggt system, med stor flexibilitet som är lätt att anpassa för olika behov.

Läs mer

Bandtransportör för styckegods och lösvikttransport

Bandtransportörer för styckegods och lösvikttransport, anpassat för både lätt och tungt gods. Kundanpassade lösningar med ”skräddarsydda” transportörer som kan fås med olika typer av band. Användingsområdet är flexibelt och passar lika bra som enkel transportör som att integrera i ett större komplett sytem.

Läs mer

Remtransportör transportbana

Remtransportörer finns i en mängd olika utförande för styckegods. Fritt mellan remmar. Justerbara strängar med enkelt rembyte. Kundanpassade lösningar med ”skräddarsydda” transportörer som kan fås med olika typer av band. Användningsområdet är flexibelt och passar lika bra som enkel transportör som att integrera i ett större komplett system.

Läs mer

Lyftbord

Lyftbordet tar över de tunga lyften och eliminerar därmed risken för onödiga arbetsskador. En smart investering för förbättringar inom ergonomi och arbetsmiljö.
Lyftbordet finns i ett flertal standardmodeller med olika kapacitet, lyftrörelse och plattformsstorlek, men vi gör även anpassningar direkt efter kundens behov.

Läs mer

Pallmagasin. Inline eller fristående

Ett pallmagasin som staplar tomma lastpallar, även pallar med pallkrage. Vår Palomat skapar ordning och reda på pallhanteringen och frigör värdefulla lagerytor. En annan viktig effekt av Palomaten är den avsevärda förbättringen av arbetsmiljön, då de tunga och för ryggen så farliga lyften försvinner.

Läs mer

Plastkedjetransportörer – Transportbana

Wittings sortiment av plastkedjetransportörer system F, består av cirka 400 högkvalitativa komponenter som löser de flesta applikationerna inom lätt materialhantering. Sortimentet består av tre kedjebredder, vilka möjliggör kostnadseffektiva lösningar för materialhantering med hastigheter upp till 60 m/min.

Läs mer

Lamelltransportör för styckegods och lösvikttransport

Lamelltransportörer, vilka finns i en mängd olika utförande, används i huvudsak för styckegods och lösvikttransport. Kundanpassade, ”skräddarsydda” transportörlösningar med stor flexibilitet. Lamelltransportörer, vars band kan fås i både plast och stål, används exempelvis när det ställs krav på kurvor samt upp- och nedgångar.

Läs mer

Rullbana 24 volt. Trycklös ackumulering

TA100 är ett nyutvecklat 24-volts helautomatiskt transportörssystem med inbyggd logik som fungerar helt utan pneumatik TA100 är helt elektroniskt och drivs med 24 volt DC spänning.
TA100 underlättar såväl installation som underhåll och utbyggnad. Installation och underhåll kan utföras av en vanlig mekaniker, utan att behörig elektriker anlitas.

Läs mer