Vi har kompetensen inom materialhantering

Vi är lika mycket tekniker som innovatörer och vår idé går ut på att finna kreativa lösningar inom hela det område som kräver effektiv produkt- och materialhantering.

Wittings organisation är liten och effektiv och därför blir beslutsvägarna korta och snabba. Flexibilitet och hög tillgänglighet är kännetecknande för vår kontakt med kunder och uppdrag.

Det är ingen slump att Witting har nått stor framgång. Det har vi fått för att vi är specialister som tar helhetsansvar i varje projekt och det finns inga undantag var sig i stort eller smått. Konstruktion, montage, elstyrning, installation och den personlig servicen – för oss är allt lika viktigt. Det är enkelt, tryggt och lönsamt att arbeta med Witting!

Vi har erfarenheten! Sedan starten 1992 kan vi visa upp många nöjda uppdragsgivare. Här på hemsidan visar vi upp några exempel på referenser som har fått ökad effektivitet i sin produkt- och materialhantering. Bättre arbetsmiljö genom ergonomiska förbättringar blir synergieffekten, liksom en positiv ekonomisk utveckling.