Drivtrissor Delbara

telefonoffert Pris/Förfrågan

Tvådelad drivtrissor för för snabb reparation

Ersätter snabbt standard odelade drivtrissor. Eliminerar behovet av att ta isär transportören för att ersätta drivtrissorna.Sparar timmar av arbetskraft och transportdriftstopp. Röda drivtrissor är standardstorlek. Gröna drivtrissor är för att öka hastigheten. De två delarna passar ihop exakt, så detred-split-spool finns inga förhöjningar som kan skava på remmarna.

Den goda passformen ger mycket effektiv rotation, vilket reducerar rullmotståndet och därmed spara energi och förlänger drivremmens livslängd. Passningsstift på båda trisshalvorna gör det enkel att montera även bakom ramar eller skydd.

Bra passform på trisshalvorna innebär att inga skruvar behövs dra åt eller riskeras förloras. Drivtrissan förblir stängd om du inte manuellt öppnar den igen. Ingen riska att drivtrissan kommer falla av axeln.


Nyhet
Speed-up Grön delbara drivtrissa har samma mått på axeln som vanliga spolar (31 mm), så det finns ingen anledning att byta distanser när denna ersätter ordinarie drivtrissor.green-split-spool

Denna delbara drivtrissa ökar valshastigheten med 44% .Drivtrissan är färgad ljust grönt för att Ni snabb ska se vilken transportzoner som går snabbast.

För att öppna drivtrissan (dvs. separera de två halvorna), placera båda tummarna i hålet i drivtrissan, vrid sedan handlederna – som du skulle dela en persika.Om drivtrissan är på en axeln, skjut i en liten skruvmejsel i ena kanten och lyft. Spolen kommer nu att dela på sig.Vår delbara drivtrissa är tillverkad av Delrin ® 500P.

Delrin klarar högre temperaturer och håller längre än de flesta andra plaster.

Tyst drift. Inget gnissel. Fungerar på både 1 ”och 25 mm axlar.