Rullbana 24 volt. Trycklös ackumulering

 telefonoffert Pris/Förfrågan

Trycklös ackumulering 24 volt TA100 – Ett enkelt, kostnadseffektivt sätt att bygga transportörer

TA100 är ett nyutvecklat 24-volts helautomatiskt transportörssystem med inbyggd logik som fungerar helt utan pneumatik. TA100 är helt elektroniskt och drivs med 24 volt DC spänning.

TA100 underlättar såväl installation som underhåll och utbyggnad. Installation och underhåll kan utföras av en vanlig mekaniker, utan att behörig elektriker anlitas.

Den helintegrerade konstruktionen, med motorn inbyggd i transportrullarna och det elektroniska styrsystemet lätt åtkomligt i chassit, gör TA100 till ett mycket kompakt och lättplacerat system som öppnar för helt nya användningsområden.

Konstruktionen helt utan pneumatik ger hög driftsäkerhet. och mycket låg energiförbrukning.

TA100 är mycket enkelt att bygga ut.
Systemet erbjuder automatisk trycklös ackumulering med variabel hastighet på enklast möjliga sätt.

 ..

FAKTA TA100

TA100-systemet kan fås i önskad längd på banan, rullängd 320-1200 mm. Från den drivna 24 V rullen, slavdrivs resterande rullar via rundrem eller poly-v.

• Varje modul har en egen elektronisk kontrollenhet som kopplas ihop med närmast föregående modul. Vid behov kan systemet även styras via extern PLC.

• Hastigheten är variabel från 4–48 m/min och systemet tillåter upp till 1800 startcykler/tim

• TA100-systemet tillåter transportvikter på upp till 300 kg per drivrulle

TA100 har 24 volts motor integrerad i drivrullen. Varje TA100-modul har egen styrenhet lätt åtkomlig i chassit.  

hb510_rullbanor_tl

 

Se vår senaste nyhet: 24 volt vinkelväxel F-RAT

 

Vad är fördelarna med DC-motor.

Effektivitet: Likströmsmotor är i allmänhet mer effektiva i att omvandla ineffekt till uteffekten. Borstlös DC-motor som används i dessa trummotorer genererar extremt högt vridmoment, jämfört med samma storlek av växelströmsmotor. Dessutom, borstlös likströmsmotor har variabel hastighet och dynamiska bromsfunktioner också.

Säkerheten: Är en av de stora utmaningarna och en av fördelarna i en anläggning med 24V systemet. 24VDC är en säker låg spänning med mindre risk för elektrisk fara. Det behövs ingen auktoriserad elektriker för installation och kabeldragning.

Tyst: Motorerna till TA100 operativa ljudnivån är låg ner till 58 dB eller mindre.

Utrymmesbesparande: Ingen skrymmande extern motor.

Energibesparing: ”Run on demand ” Decentraliserade transportband motorisering kan spara energi från 30 % till 70 % jämfört med konventionella transportörer

  transmisson_typer

Hur är en trummotor uppbyggd.